Maatwerk

Maatwerk software van Vlicomp B.V.

Sinds 1993 maakt Vlicomp B.V. software voor verschillende branches. Niets is onmogelijk, van het besturen van machines met PLC’s tot software voor het aandrijven CNC machines voor de houtskeletbouw.

Vlicomp B.V. is OEM partner van UNIT4 Mkb, dat betekent dat wij heel veel kennis hebben van koppelingen tussen uw administratie en de buitenwereld. Of dat nu is om toegang te verlenen tot uw auto wasserette op het moment dat uw klant nog saldo genoeg heeft, of om te zorgen dat uw administratie gekoppeld kan worden met uw ticketverkoop of uw webshop.

Door onze jarenlange ervaring in human-interfaces voor afrekensystemen, kunnen wij ook machinebesturingen maken waarmee met een hele korte leertijd iedereen kan werken en die volledig fool-proof zijn.

Voor een toonaangevend productiebedrijf van bakkerijgrondstoffen, voor zowel de ambachtelijke als de industriële bakkerijen, hebben we een koppeling / interface gemaakt tussen hun ERP systeem en de productieaansturing. Door deze interface kunnen receptuur gegevens vanuit het ERP systeem eenvoudig naar de productieaansturing worden overgezet. Hierdoor worden er geen fouten meer gemaakt tijdens het overtypen van de gegevens. Daarnaast levert het ook nog eens flinke tijdswinst op. Kortom, een eenvoudige interface tussen twee systemen zorgt voor een groot succes! We hebben bij deze oplossing gebruik gemaakt van de producten van Wonderware / InBatch. (o.a. de InBatch ActiveX Objects).

afbeelding_maatwerk(1)

Een speciaal onderdeel in de maatwerksoftware betreft de koppeling van zeer specifieke apparaten. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring met het koppelen van Penko besturingsmodules maar ook DIGI inpakapparatuur. Daarnaast hebben we al diverse weegsystemen gekoppeld, denk hierbij bijvoorbeeld aan weegsystemen van Precia Molen maar ook een ijk-waardige weegschaalkoppeling tussen een DIGI weegschaal en een Point-Of-Sale systeem.
afbeelding_maatwerk(2)

Bij een groot havenoverslagbedrijf hebben we meegewerkt aan een toegangssysteem. Hierbij waren we o.a. verantwoordelijk de aansturing van de uitgifteapparatuur (carddispenser van Technik Mfg. Inc.) en de leesapparatuur (CardAccess) van de toegangspassen.

afbeelding_maatwerk(3)

Wij maken maatwerksoftware bereikbaar voor bedrijven. Dat vertaald zich meestal in een hele korte terugverdientijd. Samen met uw organisatie kunnen we u dit uiteraard vrijblijvend voorrekenen.

Tools voor UNIT4 Multivers

Tools voor UNIT4 Multivers vormt een maatwerkplatform voor alle mogelijke koppelingen met Multivers. Of het nu het importeren of exporteren van gegevens betreft naar het door u gewenste formaat, of het versturen van een SMS vanaf Multivers, het is allemaal mogelijk.

We hebben koppelingen beschikbaar met scanners, mobiele oplossingen voor het uitwisselen van gegevens en zelfs betaaloplossingen, gekoppeld met multivers. Ook de conversie van uw Excel prijsafspraken naar Multivers prijsafspraken is geen enkel probleem. Zit uw wens niet bij de al bestaande, dan kunnen we u dit binnen het Tools 4 Multivers platform voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Door onze jarenlange ervaring in human-interfaces voor afrekensystemen, kunnen wij ook machinebesturingen maken waarmee met een hele korte leertijd iedereen kan werken en die volledig fool-proof zijn.

Synchronisatie voor UNIT4 Multivers

Bedrijven hebben vaak meer dan één UNIT4 Multivers administratie met heel vaak dezelfde debiteuren, rekeningschema’s etc. Zodra in één van deze administraties iets in deze stamgegevens wordt gewijzigd, wil men dat graag in de andere administratie automatisch ook wijzigen.

Dat is precies waar Synchronisatie voor UNIT4 Multivers voor kan zorgen, of het nu 2 of 200 adminstraties zijn.

Wij maken maatwerksoftware bereikbaar voor bedrijven. Dat vertaald zich meestal in een hele korte terugverdientijd. Samen met uw organisatie kunnen we u dit uiteraard vrijblijvend voorrekenen.

‘Met de goede software kun je een bedrijfsproces beter stroomlijnen’.

Download brochures

Via onze downloadpagina kunt u alle beschikbare informatie van onze producten raadplegen....

Naar brochures